We are the RdR Group

we make your dreams come true!

Hej och Välkommen

Hos oss på RdR Group är du i trygga händer oavsett om du precis påbörjat din resa att köpa bostad i Spanien eller om du redan har en bostad som behöver renoveras eller inredas.

Behöver det renoveras? Då kan vi erbjuda våra tjänster även till det.
Utöver detta har vi även ett team som håller på med inredning och och tillverkning av möbler.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

“Vi hjälper till hela vägen vid ditt bostadsköp, från att hitta den perfekta bostaden för dig, besiktning av fastigheten till att du har nyckeln i din hand.”

Vad vi kan göra för dig

Fastigheter

Välkommen till vårt exklusiva urval av fastigheter till salu! Varje fastighet kommer med högkvalitativ finish som ger en touch av lyx och komfort. Våra lägenheter och villor passar alla kräsna smaker.

Renovering

Vårt svensktalande byggteam har flera års erfarenhet av att bygga i Spanien. Erfarenhet visar dock att vår styrka är att vi strävar efter skandinavisk kvalitet och standard. Oavsett om ni ska bygga nytt, totalrenovera eller bara fräscha upp er bostad, är ni i trygga händer.

Design

Vårt designteam är alltid redo att hjälpa dig med att göra förändringar i ditt hem till få det att kännas nytt igen. Det som gör oss unika är att vi även kan skräddarsy inredning, möbler, lampor, och allt annat som gör ditt hem speciellt.

Kontakt

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Address:

Lugar Poligono
29580 Cártama
Málaga, SPAIN

Epost:

kontakt@rdrgroup.eu

Tel:
+46 (0)73 666 76 11

WhatsApp
+34 622 661 889